Hi Nerd!

Wetenschap stap voor stap. Dat is ons motto. Op Words for Nerds presenteren we jou een dienblad vol met kant-en-klare hapjes kennis. Via korte, heldere posts helpen we jou op weg om direct stappen te zetten naar een meer tevreden, duurzaam en gezonder leven. Van wetenschap naar praktijk, wij helpen je op weg!

Van wetenschap naar praktijk

In het dagelijks leven fungeren we als brug tussen wetenschap en praktijk. Dit doen wij in onze rol als docent en wetenschapper. Bij Words for Nerds combineren we deze twee functies. Onze missie is om zoveel mogelijk mensen over de streep te trekken om een eerste stap te zetten naar een meer tevreden, duurzaam en gezonder leven. Wij geloven dat de kracht van duurzame verandering zit in kleine dagelijkse stapjes.

Hoe gaan wij te werk?

Ten eerste verslinden wij alle boeken, artikelen en blogs met relevante informatie. Vervolgens selecteren wij de informatie waarvan wij denken: ‘dit móét jij weten‘. Deze wirwar aan informatie vertalen wij in onze posts op een toegankelijke en gezellige manier.

Over Mark & Esther

Mark woont samen met zijn vriend in het noorden van Nederland. Hij eet volledig plantaardig, streeft naar een financieel onafhankelijk leven en is het meest gelukkig als hij op zijn kop hangt in de hammock, hoop of paal.

Esther is jonge moeder met een guilty pleasure voor foute muziek. Ze vertegenwoordigt het zuiden van Nederland en heeft daar een kleine circulaire onderneming in babykleertjes.

Contact met Words for Nerds

Wil je met ons in contact komen? Mail naar ons via: info@wordsfornerds.nl of stuur ons een bericht op Insta.